Lyt til artiklen:

Ovethi bliver eneimportør af Ascenso-dæk

00:00
Hastighed: ???x
01:48

Den første container med Ascenso-dæk fra Indien er netop ankommet til Ovethis hovedafdeling i Gelsted på Fyn.

Palle Beiskjær, der er firmaets salgsdirektør med ansvar for salg af dæk og fælge til landbruget, har taget imod leveringen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har glædet os rigtig meget til at modtage første sending Ascenso-dæk fra det indiske firma. Og nu er de her. Indtil videre lever produkterne fuldkommen op til mine forventninger. Karkasserne har en god fleksibilitet, og finishen er flot, siger han i en pressemeddelelse.

Alliance lancerer største traktordæk til dato

Se også:

Alliance lancerer største traktordæk til dato

Han ser frem til allerede fra næste uge at komme i gang med at langtidsteste dækkene ude hos en række udvalgte landmænd og maskinstationer. Testene vil blive gennemført forskellige steder i Danmark - og under forskellige kørselsforhold.

- Aftalerne er på plads, så vi skal bare i gang. Vi udfører ofte vores egne tests af nye produkter, når vi får dem ind på hylderne. På den måde får vi nemlig rigtig god føling med dækkene og kan rådgive og vejlede kunderne mest optimalt, forklarer Palle Beiskjær.

Bag Ascenso-mærket, der blev etableret i 2020, står virksomheden Mahansaria Tyres Private Limited. Deres fabrik råder over et produktionsareal på 127 hektarer. Produktionskapaciteten er på 70.000 tons per år, og de leverer indtil videre dæk til 85 lande. I øjeblikket tilbyder de dæk i 532 størrelser.

Ovethi har 10 afdelinger i Danmark og importerer og markedsfører dæk, fælge og hjul til alle formål.