Lyt til artiklen:

Geo-Bird klar til at sprede vingerne helt ud

00:00
Hastighed: ???x
01:16

Abonnementsartikel

AGCO er klar til at gå videre fra sin test-fase hos landmændene. Nu lancere de deres gratis onlineværktøj kaldet Geo-Bird til fuld brug.

AGCO Corporation meddelter i en pressemeddelse at de har lanceret et helt nyt onlineværktøj kaldet Geo-Bird, vi har nu stød på det tidligere for det er nemlig dansk udviklet i Randers på innovationcenteret i Randeres hos AGCO.

Hvis du vil vide mere om Geo-Bird og hvad det kan, er det i artiklen under her.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce
Geo-Bird går i luften: Nyt gratis værktøj til præcisionslandbrug

Se også:

Geo-Bird går i luften: Nyt gratis værktøj til præcisionslandbrug

Geo-Bird-applikationen er gratis og tilgængelig via dette link: www.geo-bird.com. Der er allerede en gratis opgradering udviklet og vil blive lanceret i 1. kvartal 2023. Geo-Bird vil fortsætte med at introducere mere avancerede funktioner i fremtiden med flere nyttige og praktiske funktioner, skriver AGCO i en pressemeddelse.

Fendt-kunder kan få glæde af Geo-Bird's fordele. Nemlig ved at tjekke deres sporlinjer i Geo-Bird og justering GPS linjer eller finde den mest optimale rute på marken til redskabet.

Dette skal spare tid og driftsressourcer. Sporlinjerne kan importeres fra traktorterminalen til Geo-Bird via USB-stick, og de optimerede data returneres til traktoren terminal via samme rute, skriver Fendt i en pressemeddelse.