Lyt til artiklen:

Nyt flagskib trak masserne til: - Fed frontfigur at have med

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Det er en populær herre når man går forbi Fendt standen til Agromek, for den nye Fendt 728 Vario Gen 7 var taget med til stor tilfredshed for publikum.

- Det er en fed frontfigur at have med på Agromek, for det er jo ikke til at komme til traktoren lige nu, når der kommer kunder for at se den. Fordi der er så mange, der skal se den eller op og prøve at sidde i den, siger Martin Geiser der er sælger for TBS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er tydeligt at mærke der er stor interesse for sådan en traktor i 300 hestekræfters segmentet, for den rammer hammer godt i det danske marked, siger Milton Vangsgaard der er Fendt produkt specialist for AGCO Danmark.

Se PowerGear Preview på den nye Fendt 728 Vario Gen7 nedenfor.

Stærk Fendt-feber lever videre i letvægter

Se også:

Stærk Fendt-feber lever videre i letvægter

- Vi er meget tilfreds med Agromek når det især er første gang vi er udstillede. Det er vi glad for at vi gjorde, andet ville da også være mærkeligt, hvis ikke der skulle stå Fendt maskiner til Agromek, siger Martin Geiser.

De første mange Fendt 728 Gen 7 er allerede solgt inden den er blevet set af kunderne, og derfor har egne Fendt arrangementer kort inden Agromek, samt under Agromek været første kig for mange af kunderne.

- Vi venter store ting af den nye Fendt Gen 7, og det er helt klart den bedste Fendt, som er blevet bygget til dato, der er så mange ting der fungere så godt. Derfor glæder vi os til sæson 2023 og få traktorerne ud i marken, siger Milton Vangsgaard.