Lyt til artiklen:

Børste i fodersystemer fjerner effektivt snavs og belægning

00:00
Hastighed: ???x
01:30

Børsten har fået to Agromekstjerner og bliver præsenteret på Agromek 2022. Børsten anvendes i 60 millimeter foderstrenge og er nem at klikke på selve foderkæden.

- Vores unikke friktionstræk sikrer at børsten ikke kommer i klemme i drivhjulet, når den eksempelvis passerer gennem drivstationen, fortæller Christian Dall CEO og medejer hos Daltec.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Anvendelsen af børsten forebygger opbygningen af skadelige belægninger og øger således hygiejnen i foderrørene samt reducerer slitagen på anlægget.

I følge Daltec klikkes børsten nemt og enkelt på foderkæden og hjælper med rengøringen af foderrørene indvendigt.

- Børsten klikkes på kæden uden brug af værktøj og kan anvendes i perioder for at mindske belægninger indvendigt på foderrørene og opretholde en god foderhygiejne, siger Christian Dall og fortæller, at virksomheden har stor succes med samme børsteløsning i fodersystemer i fiskeindustrien.

Daltec anbefaler at klikke børsten på foderkæden eller foderwiren periodisk, især i de kolde måneder, hvor der er risiko for dannelse af kondens i fodersystemet med øget risiko for bakterievækst.

Daltec er en familieejet virksomhed placeret i Egtved og ejet af brødrene Christian Dall og Michael Dall, der har overtaget virksomheden af deres far Thøge Dall. Daltec har både udviklingsafdeling og egenproduktion af elektronik og software i Egtved.

rich-media-3
Daltec har forskellige transportløsninger til foderet med kæde eller wire. Børsten kan sættes på begge løsninger. Pressefoto: Daltec.