Lyt til artiklen:

LandboNords medarbejdere samlede ind til Knæk Cancer

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Onsdag i uge 43 var der bankoaften i LandboNord, hvor personaleforeningen Nordlys var vært for et internt arrangement med bankospil, auktion og spisning i Brønderslev. Formålet med arrangementet var at samle penge ind til Knæk Cancer.

Indsamlingen foregik for femte år i træk, og der blev sat rekord med 64.670 kroner til kampen mod kræft. Det skriver LandboNord i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er dejligt at se, hvordan alle medarbejdere i LandboNord støtter op om et godt formål som Knæk Cancer. Medarbejderne bakker i høj grad op om at få arrangementet og indsamlingen til at blive en succes. På vegne af LandboNords personaleforening vil jeg gerne sige kæmpe tak til LandboNord og alle andre bidragsydere; samarbejdspartnere, leverandører, lokale sponsorere og kollegaer. Tak for støtten i form af flotte præmier og bidrag til indsamlingen, siger formand for LandboNords personaleforening Nordlys, Karina Trier Rasmussen.

Knæk Cancer-indsamlingen kulminerede med indsamlingsshowet på TV2 lørdag, hvor beløbet fra LandboNord fik landsbeløbet op på knap 117 millioner kroner.