Lyt til artiklen:

Flere kredse bliver lagt sammen i landboforening

00:00
Hastighed: ???x
01:30

- Behovet for at blive hørt i den offentlige debat er stigende.

Sådan lød budskabet fra formanden for LandboNord, Torben Farum, til foreningens generalforsamling. Her blev en ny struktur vedtaget, der er tilpasset til, at der er færre aktive landmænd, men et stigende behov for, at de deltager aktivt i debatten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kreds 1 og 2 (Hjørring og Frederikshavn) bliver slået sammen, det samme bliver kreds 4 og 5 (Brønderslev og Flauenskjold), mens alle LandboNords fagudvalg bliver erstattet af et stort repræsentantskab, der med kort responstid kan nedsætte ad hoc-udvalg.

rich-media-2
LandboNords formand, Torben Farum, håber, at den nye struktur kan være med til, at foreningen bliver lyttet mere til i den offentlige debat. Foto: LandboNord

- Jeg er glad for, at vi nu kan arbejde videre med en foreningsstruktur, så vi kan navigere hurtigt og ikke er bundet af en fast struktur på fagområder eller geografi. Vi arbejder som udgangspunkt videre med det samme antal folkevalgte, men vi kan hurtigere sammensætte et hold, som har problemstillingerne helt inde på livet og dermed er naturligt motiveret for at finde en løsning på udfordringen, siger formanden i en pressemeddelelse.

Stærkt regnskab udløser bonus og udlodning hos LandboNord

Se også:

Stærkt regnskab udløser bonus og udlodning hos LandboNord

Der bliver også åbnet op for, at LandboUngdom får seks pladser i repræsentantskabet, så næste generation får mulighed for at præge det foreningspolitiske arbejde.

Vedtægtsændringerne træder i kraft til næste år.