Lyt til artiklen:

McHale er klar med næste generation Fusion kombi-presser

00:00
Hastighed: ???x
03:32

Abonnementsartikel

McHale præsenterer den nye Fusion 4 i forbindelse med National Ploughing Championships i Irland.

Den nye Fusion 4-serie af kombi-ballepressere består af McHale Fusion 4, McHale Fusion 4 Pro og McHale Fusion 4 Plus med filmbindingsteknologi. Helms TMT-Centeret, der importerer McHale til Danmark, markedsfører Fusion 4 og Fusion 4 Plus.

Ved udformningen af Fusion 4-serien var førerkomfort og brugervenlighed i højsædet i maskinens udvikling. Alle maskiner i Fusion 4-serien leverer en række nye funktioner, hvor Fusion 4 Plus er ISOBUS-kompatibel, hvilket giver operatøren mulighed for at opleve det højeste niveau af tilpasning og maskinydelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye Fusion 4-serie introducerer vores mest avancerede pick-up med forbedret gennemløb, øget balletæthed og hurtigere indpakningshastigheder. Der er også blevet sat fokus på operatørkomfort, samtidig med at det sikres, at den pålidelighed og den robuste byggekvalitet, som McHale er kendt for, forbliver, skriver McHale i en pressemeddelelse.

rich-media-2
Fusion 4 Pro og Fusion 4 Plus er ISOBUS-kompatible. Pressefoto: McHale.

Med udgangspunkt i dette omdømme har McHale tilføjet følgende nye funktioner:

Profi-Flo pick-up

McHale har skabt deres pickup med højeste output til Fusion 4-serien. Den nye Profi-Flo pick-up er designet til at øge afgrødeoptagelsen gennem mere effektiv afgrødeflow og er blevet konstrueret til at sikre, at slutbrugere arbejder med en højtydende pick-up, der er designet til at passe til forskellige arbejdsforhold.

Den nye tilspidsede fødekanal forbedrer flowet fra pick-up'en mod rotoren, og ind i ballekammeret, hvilket maksimerer gennemløbet. For at reducere vedligeholdelsen er alle Profi-Flo pickups udstyret med en stærkere drivlinje, som reducerer kædebelastningen og øger kædens levetid.

Kunder kan vælge mellem en fem-akslet kulissestyret pick-up eller den seks-akslede kamløse pick-up, som er øget i bredden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pick-uppen har også Adaptive Intake, som er specielt designet til at tillade indføringsområdet automatisk at justere op og ned til ændringer i materialeflow.

1000 PTO gearkasse

Alle maskiner i Fusion 4-serien er udstyret med en 540 PTO-gearkasse som standard. For at optimere maskinens ydeevne fåes en 1000 PTO-gearkasse som ekstraudstyr, som har en række fordele:

1000 PTO-gearkassen resulterer i et reduceret drejningsmoment der reducerer de skarpe belastninger på drivlinjen, og øger koblingskapaciteten med 10 procent.

Muligheden for at vælge 540 PTO (hvis tilgængelig) på traktoren for nemmere opstart ved for eksempel blokering.

Bedre brændstoføkonomi opnås på grund af lavere traktormotoromdrejninger ved at køre maskinen ved den anbefalede PTO-hastighed på 890 omdr./min. ved brug af 1000 o/min gearkassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flere nyheder

McHale Fusion 4-serien er udstyret med dobbelte fedt- og oliepumper. Fedtpumpen er forbundet med den nedadgående bevægelse af balleklappen, mens oliepumpen er forbundet med den opadgående bevægelse af balleklappen. Dette sikrer, at fedt og olie påføres jævnt og kontinuerligt, mens maskinen kører.

En større net-/filmbremse er blevet monteret på alle Fusion 4 Plus-maskiner, som giver 25 procent mere stræk. Det er specielt en fordel når det arbejdes under kolde forhold med film, der kræver et procentvis længere stræk.

Helms TMT-Centeret arbejder på at kunne fremvise den nye McHale Fusion 4 til Agromek 2022.