Lyt til artiklen:

Dansk gigant udpeger nye distributører i Norge

00:00
Hastighed: ???x
01:22

Den danske udstyrsproducent Samson har offentliggjort navnene på de fire forhandlere, der fremover umiddelbart bliver koncernens ansigt udadtil i Norge.

Med virkning fra indgangen til denne måned er de norske forhandlere: Fron Traktor Service AS, Solberg Mek Verksted AS, Røsholt Maskin AS og Ritro as.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Alle ovenstående forhandlere er kendt for at have stærkt fokus på service og backup. Dette var essentielt for os som producent og leverandør. Vi deler værdier med disse forhandlere, siger Lars Poulsen, der er Area Export Sales Manager for Norge hos Samson Group i en pressemeddelelse.

Hos Fron Traktor Service AS er man svært tilfredse med at udvide porteføljen.

- Produkterne passer godt ind i vores virksomheds strategi og i vores produktportefølje, som overordnet sigter mod landmænd og maskinstationer i Innlandet Kommune. Det er vigtigt for os, og vi vil have stort fokus på at give også tidligere kunder til Samson og Pichon produkter god hjælp med reservedele og service, siger Jon Torgersen far Fron Traktor Service AS, der også tidligere har været forhandler af Pichon.

For at sikre at de norske forhandlerne kan supportere kunder og produkter på bedste vis, vil den danske koncern løbende afholde træning for forhandlerne i salg, anvendelse, service og reservedele.