Lyt til artiklen:

Massey Ferguson fejrer 175 år med jubilæumstraktor

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

For at fejre producentens 175 års jubilæum lancerer Massey Ferguson en jubilæumsversion af S-serien, der kommer i begrænset oplæg.

Massey Ferguson meddeler i en pressemeddelelse, at man introducerer et udvalg af Limited Edition S-serie-traktorer som en del af deres 175-års jubilæum.

- Med strengt begrænset produktion forventer vi, at disse meget specielle traktorer bliver solgt hurtigt. Som mange af vores tidligere modeller vil de blive værdsat af ejere og vil blive værdsat af samlere i de kommende år, siger Jérôme Aubrion, Marketing Director Massey Ferguson, Europa og Mellemøsten.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Limited Edition-traktorerne kan bestilles fra juli og har et smart og elegant design, der afspejler Massey Fergusons 175 års arv. Ud over det unikke, stilfulde design kommer de ekstra specielle modeller også med en værtspersonlig kabine og en individuel gavepakke til hver kunde, tilføjer han.

Udover Limited Edition-traktorerne markerer Massey Ferguson også jubilæet med en række andre tiltag.

Blandt andet vil man senere i år invitere MF-ejere til at indsende billeder af deres traktorer og maskiner med en chance for at vinde præmier. Højdepunktet for fejringerne vil være på Sima Show i Paris i november, hvor Massey Ferguson ser frem til at byde VIP-grupper og andre besøgende velkommen til arrangementer og præsentationer i et område på standen.