Lyt til artiklen:

Massey Fergusons nye flagskib gør sin entré

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Massey Ferguson præsenterer den splinternye MF 9S-serie!

De kommer i seks forskellige modeller med hestekræfter fra 285 hk til nu 425 hestekræfter. Disse traktorer har det seje Protec-U-design, der skal give 69 dB i kabinen til komforten og masser af smart teknologi, som vi kender fra de mindre modeller hos MF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye rummelige kabine er på 3,4 kubikmeter med 6,6 kvadratmeter glasareal og forbedret vinduesvisker, der dækker 72procent af området.

MF 9S-traktoreren har den populære Dyna-VT transmission som standard.

Fra den rummelige førerkabine med masser af glasareal og avanceret vinduesvisker til den kraftfulde motor og smarte teknologier som MF AutoTurn, AutoHeadland og TIM ISOBUS Tractor Implement Management.

Det nye Central Tyre Inflation System skal bidrage til at reducere brændstofforbrug såvel som jordpakning, og den let anvendelige Dyna-VT transmission skulle gøre arbejdet lettere.

MF 9S-traktorerne er ikke kun kraftige, de er også smarte, meddeler MF. Traktorerne er klar til smart landbrug med funktioner som MF Guide og MF Connect, og de kan tilpasses yderligere med tilføjelser som MF AutoTurn og AutoHeadland. Det er traktorer, der arbejder hårdt og smart, siger de hos MF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Det bliver den største serieproducerede MF nogensinde lavet. Foto: Esben Henneberg.

Høj ydeevne

Musklerne i serien kommer fra Agcos 8,4 liters, sekscylindrede Power-motor med enkelt turbo og Stage V-emissionskontrol uden EGR. En motor, der også er økonomisk.

Serien skulle også have hydrauliske kræfter til de fleste moderne redskaber med et højflow system, der kan klare op til 400 liter i minuttet ved 1850 omdrejninger.

Stabilitet og trækkraft sikres af en akselafstand på 3,1 meter, med en svingradius på 5,75 meter, så der både kan trækkes og manøvreres elegant.

Vægten er i den lave ende på 10.900 kilo, men kan øges til 18.500 kilo, hvis trækkraften skal op.