Lyt til artiklen:

Endnu et traktormærke er klar til Agromek

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Abonnementsartikel

Nellemann Machinery samt Maskinhandler Indkøbsringen melder nu også klar til Agromek.

Til Agromek 2022 har der meldt sig endnu et traktormærke, da Kubota-traktorer vil blive præsenteret af Nellemann Machinery.

Det skriver messearrangørerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Kubota-brandet er relativt nyt for danske landmænd. Som nye spillere på markedet er det derfor særdeles vigtigt for os at være synlige, siger salgs- og marketingchef Lars Rævsager, Nellemann Machinery.

- Vi ser derfor frem til Agromek, hvor vi kan møde vores kunder i øjenhøjde, så de ved selvsyn kan se, hvad vi kan byde på, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere både Kubota-traktorer og redskaber, siger Lars Rævsager.

Ny ejer

En anden udstiller på Agromek, Maskinhandler Indkøbsringen, MI, vil bruge Agromek til at vise, at der med en ny ejer i ryggen kigges fremad.

Vejle-virksomheden blev i april 2022 overtaget af det hollandske selskab ZBG Agri, der er etableret indenfor landbrugssektoren i flere lande.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi udstiller på Agromek netop for at understrege, at vi har fået nyt ejerskab, og at vi er en del af fremtiden. De nye ejere er meget fokuserede på at udvikle og styrke os, siger Kristian Jakobsen, administrerende direktør i MI.

MI har været en trofast udstiller på Agromek gennem mange år og ser frem til at møde de danske landmænd igen.

- Vi har kun dansk landbrug i sigte og har ingen eksportaktiviteter, siger Kristian Jakobsen og betoner, at det ændres der ikke ved på grund af det nye ejerskab.

Formanden for Agromeks udstillingskomité, administrerende direktør Sten Andersen, Dan Egtved A/S, glæder sig over, at der foruden en mangeårig udstiller kommer et relativt nyt brand på Agromek.

- Det glæder mig meget, at landmændene kan få endnu et traktormærke at se på Agromek. Samtidig er jeg rigtig glad for, at erfarne udstillere som Maskinhandler Indkøbsringen kender værdien af Agromek og derfor er klar til at udstille endnu en gang, siger Sten Andersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agromek 2022 holdes fra tirsdag den 29. november til fredag den 2. december 2022 i MCH Messecenter Herning.