Lyt til artiklen:

Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik indgår samarbejde

00:00
Hastighed: ???x
02:31

For fremtiden vil Kubotas traktorer kunne leveres med GPS-løsninger fra Topcon.

Det skriver Kubota-importøren, Nellemann Machinery, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er nemlig indgået et samarbejde mellem Nellemann Machinery og Thorsen Teknik, der betyder, at løsningen udbredes i både Danmark, Norge og Sverige og vil kunne opleves på demotraktorer fra efteråret. Samarbejdet opstår som følge af, at Kubota og Topcon sidste år indgik et data-samarbejde om præcisionsionslandbrug, lyder det i meddelelsen.

- I første omgang skal vi til at dele viden med hinanden om brugen og implementeringen af Topcon GPS-systemer til Kubotas traktorer. Vores primære målgruppe tager de digitale hjælpeværktøjer mere og mere til sig og vi sælger flere og flere redskaber med eksempelvis sektionsluk og til graduering af udsæd eller gødning. Derfor skal vi kunne tilbyde de bedste systemer og ligeledes kompetent vejledning. Vores salgskonsulenter vil fremover være fortrolige i Topcons produkter og vil nemt kunne viderestille kunderne til Topcons eksperter, når spørgsmålene bliver meget tekniske, fortæller administrerende direktør i Nellemann Machinery Kristian Refnov

Fra Thorsen-Tekniks side er man ligeledes tilfreds med det nye samarbejde.

- Det styrker vores position i alle tre lande og er et samarbejde, der giver mening for alle parter. Samarbejdet gør vores medarbejdere mere komfortable med Kubotas traktorer, og det vil derfor højne den service, vi kan levere til kunder med Kubota-maskiner og -redskaber i alle tre lande, fortæller direktør i Thorsen-Teknik Torben Thorsen.

På flere af Kubota's demotraktorer vil der være monteret med Topcon GPS-udstyr hele efteråret. Det giver kunderne en forsmag på den værdi, det nye samarbejde mellem Nellemann Machinery og Thorsen-Teknik vil give i praksis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores samarbejde går på tværs af Danmark, Norge og Sverige og giver derfor rigtig god mening for begge virksomheder. Topcon vil være vores go-to GPS-system, når vi sælger Kubota-traktorer i alle tre lande, hvorfor flere demo-traktorer fra nu af vil være monteret med deres værktøjer. Vores samarbejde med Thorsen-Teknik er ikke det samme som Kubota og Topcons samarbejde om data-deling. Vi følger den linje, grundet vores rolle som importører. Men for os handler det om at komme på forkant med situationen og styrke slutbrugerens oplevelse, når de tager vores produkter i brug, fortæller Kristian Refnov.