Lyt til artiklen:

WekoAgro Machinery Holding ser tilbage på et positivt år med omsætningsvækst

00:00
Hastighed: ???x
01:58

- Vi har generelt haft et positivt år med en omsætningsstigning på syv millioner. Vi har holdt vores strategi med fokus på vækst, siger Tom Myrdal, direktør hos WekoAgro Machinery Holding.

Covidåret 2021 har ikke haft den store påvirkningen på omsætningen af virksomheden. Den administrerende direktør fortæller, at maskinimportøren og maskinhandleren i starten af året 2021 ikke var påvirket af covid, men i løbet af efteråret løb importøren ind i leveranceproblemer, som de hurtigt fik løst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I år 2020 opkøbte WekoAgro Machinery Holding Hoven Smede- og Maskinforretning A/S. Opkøbet betød øgede investerings omkostninger i 2021 og det kan aflæses i regnskabet som blandt øgede udgifter til IT-løsninger.

Travlt år

I 2021 blev WekoAgro importør af DiscMaster systemet til mekanisk vækststop fra Hollandske Vegniek.

I 2022 indgik WekoAgro en strategisk alliance med VPL System. VPL System varetager turn-key projekter af anlæg, herunder ventilation, tørring og køl, mens WekoAgro servicerer anlæggende og har importrettighederne af Bijlsma produkterne.

WekoAgro har siden 2000 importeret og forhandlet mærker som Horsch og Annaburger, der specialiserer sig inden for jordbearbejdning, såteknik, plantebeskyttelse, transportløsninger og spredning.

WekoAgro Machinery Hammel A/S og WekoAgro Machinery A/S ejes i dag 100 procent af WekoAgro Machinery Holding, efter at man i 2020 købte de sidste aktier af tredjemand.