Lyt til artiklen:

Pöttinger opkøber italiensk maskinproducent

00:00
Hastighed: ???x
01:43

Det eksisterende sortiment af såmaskiner er således udvidet til at omfatte præcisionssåningsteknologi. Købet blev gennemført den 7. november 2022.

MaterMacc Spa., der er baseret i San Vito al Tagliamento i det nordlige Italien, er kendt for præcisionssåningsteknologi, mekanisk og pneumatisk såteknologi, renseteknologi og andre OEM-komponenter, skriver Pöttinger i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Produkterne, passionen for landbruget, beliggenheden og frem for alt arbejdsstyrken supplerer hinanden rigtig godt og viser mange paralleller til familievirksomheden Pöttinger. Derudover er Pöttinger fokuseret på at finde nye teknologier til sine etablerede markeder.

Østrigerne har sat sig som mål at udnytte synergier til at videreudvikle eksisterende teknologier og samtidig opfylde deres høje standarder.

MaterMacc beskæftiger i øjeblikket omkring 80 personer. Pöttinger er afhængig af kontinuitet og vil erhverve hele personalet og fabrikken og dermed udnytte eksisterende erfaring. De videre planer er, at mærke, salg, servicenetværk og reservedelsforsyning indtil videre forbliver det samme. Pöttinger vil dog bidrage med sin know-how på den bedst mulige måde for at opnå den sædvanlige succes i de nye segmenter. MaterMaccs eksisterende kunder vil fortsat have adgang til den betroede service og support.

- Med dette opkøb har vi taget endnu et skridt mod en succesfuld fremtid. De innovative produkter til moderne landbrug og passionen hos folk hos MaterMacc passer perfekt ind i Pöttinger-verdenen, siger Gregor Dietachmayr, formanden for direktionen.

rich-media-2
MaterMacc Spa er blandt andet kendt for præcisionssåningsteknologi. Pressefoto: Pöttinger.