Lyt til artiklen:

Nyt medlem af koncernledelsen i Danish Crown

00:00
Hastighed: ???x
02:39

Abonnementsartikel

Innovativ iværksætter bliver direktør for Danish Crown Categories og en del af koncernledelsen.

Udviklingen af produkter til forbrugerne og opbygning af brands er en stærk drivkraft for Danish Crowns nye kategoridirektør, Charlotte Wandorf.

Hun tiltræder sin nye stilling som direktør for Danish Crown Categories den 27. oktober og bliver samtidig medlem af koncernledelsen, skriver DC i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Charlotte Wandorf har en stærk baggrund i dagligvarer (FMCG) med erfaring fra virksomheder som Kraft Foods og Colgate-Palmolive i sin tidlige karriere, og senere som administrerende direktør for Leo Burnett Direct/Sales, under en amerikanskejet reklamevirksomhed.

I 2003 stiftede Charlotte egen virksomhed Relationscore, som hun siden solgte til Implement Consulting Group i 2013. Fra 2013 til 2018 arbejdede hun som partner med Implement, indtil hun kom til FDM som COO.

- Charlotte får brug for al sin energi, gode lederegenskaber og stærke kommercielle drivkraft til at hjælpe os med at indfri de høje forventninger til Danish Crown Category-teamet. Jeg glæder mig til at byde Charlotte velkommen ombord. Vi har nu et fuldt lederteam til at sikre implementering af vores Feeding the Future-strategi, siger Jais Valeur.

Ny afdeling

Danish Crowns Categories er en nydannet enhed som skal udvikle Danish Crown og Tulip til endnu stærkere brands med forbrugerindsigt og den ambitiøse bæredygtighedsdagsorden som omdrejningspunkt.

Enheden er en af tre hjørnestene fremtidens hjørnestene i Danish Crown og en vigtig del af Feeding the Future-strategien, som blev præsenteret lige inden sommerferien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Opgaven for teamet er blandt anden at levere på vækstambitionerne inden for kategorier som bacon og pizza toppings, hvor Danish Crown er europæiske markedsledere. Samtidig er der en opgave med at øge værdiskabelse på de grise, som Danish Crowns danske ejere leverer og endelig er det Danish Crown Categories, der skal at definere koncernens fremtid indenfor måltidsløsninger baseret på både animalske og vegetabilske proteiner.

- Jeg er glad og ydmyg på samme tid over at slutte mig til Danish Crown-familien. Danish Crown er en af vores danske kronjuveler på den internationale scene. Imidlertid har de løbende ændringer i forbrugeradfærd med det omfattende fokus på bæredygtighed og digitalisering åbnet nye muligheder for FMCG-aktører og især for fødevareleverandører, siger hun.

- Jeg glæder mig til komme ind i kampen sammen med mine nye kolleger i Danish Crown. For at vinde i markedet skal vi skal blot ligge få centimeter foran konkurrenterne i kampen om at imødekomme forbrugernes behov, siger Charlotte Wandorf.