Automatisk oplæsning:

Valtec med østrisk redskabsmærke

00:00
Hastighed: ???x
00:00

Valtra-forhandler Valtec med afdelinger i Gravens og Skanderborg indleder nu et samarbejde med østriske Pöttinger.

Valtra-forhandleren Valtec med afdelinger i Gravens og Skanderborg har stadigt stigende fokus på landbrugssegmentet, uden at firmaet af den grund mindsker indsatsen overfor skovbruget og salget af specialbyggede traktorer. Senest har de med succes taget Krampes store vognprogram ind i sortimentet, og nu indleder Valtec et samarbejde med Pöttinger om salg og service af Pöttingers brede redskabsprogram til jordbearbejdning og bjærgning af græs.

Forhandlingen gælder både afdelingen i Gravens og afdelingen i Skanderborg. Det glæder adm. direktør Jan Garder fra Valtec.

- Med Pöttinger i begge afdelinger får vi mulighed for at opnå de synergier, der altid er i, at flere forretninger kan dele demo-maskiner, lagerenheder og viden. Og samtidigt kan vi hurtigt bygge et godt reservedelslager op, så vi kan servicere eksisterende og nye kunder.

Et godt match

Valtra producerer traktorer fra 75 til 405 hestekræfter med mange forskellige transmissionstyper og udstyrspakker. Det giver stor variation i kundetyperne, for Valtra dækker rigtigt mange kundesegmenters behov. Samme bredde finder man hos Pöttinger, der eksempelvis udbyder slåmaskiner fra 2,2 meter til komplette butterfly-opsætninger med godt 11 meters arbejdsbredde eller eksempelvis discharver fra tre til 10 meter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Salgschef Knud Rughave fra Valtec mener, at Valtra og Pöttinger er et perfekt match:

- Vi kommer til at dække stort set alle kunders behov for traktorer og redskaber indenfor jordbearbejdning og græshøst. Det glæder vi os meget til, for vi vil gerne være lige så gode til at servicere landbruget, som vi allerede er det til skovbruget.

Samtidigt med, at produktpaletten nu udvides betydeligt, er Valtec da også på udkig efter to sælgere mere til teamet, så strategien kan indfries.

Jan Garder og Knud Rughave ser frem til i samarbejdet med Pöttinger, hvor der er en innovativ virksomhedskultur med korte kommandoveje og god kontakt mellem markedet og fabrikken. De synes godt om, at man som forhandler i princippet handler direkte med fabrikken, men samtidigt får mulighed for af arbejde tæt sammen med den nordiske Pöttinger organisation.

- Vi har allerede et frugtbart samarbejde med flere Valtra-forhandlere i Danmark, og med Valtecs store salgs- og servicestyrke kan kunderne både få god rådgivning i salgsfasen og den nødvendige service backup efterfølgende, så de er i gode hænder, fortæller Lars Andreasen fra Pöttinger.