Lyt til artiklen:

BvL-forhandlingen er tilbage hos Brørup

00:00
Hastighed: ???x
02:42

Abonnementsartikel

For snart 10 år siden solgte Brørup Traktor- & Maskincenter BvL-fuldfodervogne. Siden kom andre lokale forhandlere til, men nu er BvL populært sagt tilbage i stalden hos den sydjyske maskinforhandler.

BvL-fuldfodervogne er tilbage hos Brørup Traktor-& Maskincenter.

- Vi har mange mælkeproducenter blandt vores kunder, og en del andre af vores produkter er målrettet den kundegruppe, så det er et naturligt match, mener Svend Aage Jensen, som sammen med Kurt Eg ejer maskinforretningen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det skriver Brørup Traktor- & Maskincenter i en pressemeddelelse.

BvL er tysk produceret og velkendt på markedet for sine fuldfoderblandere fra 3,5 - 46 m³, kombi blande/strømaskiner og redskaber til udtagning og læsning af ensilage.

Service, salg og reservedele

Brørup Traktor- & Maskincenter er kendt for deres velassorterede reservedelslagre for alle de mærker, firmaet sælger. Det samme kommer til at gælde for BvL, for lagerfolkene vil snarest muligt lægge de mest gængse service- og sliddele på lager og derefter udbygge det i takt med, at nye modeller bliver solgt osv.

- Vores mål er altid, at vores kunder skal have minimal "nedetid", så vi vil have en allround-model stående til udlån, hvis kunderne oplever et større nedbrud, som vi ikke kan fikse før næste fodring, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han glæder sig til igen at byde områdets BvL-kunder velkommen.

Stort område med mange mælkeproducenter

Sammen med kollegerne i Ølgod Maskinforretning, hvor medejer Steen Olesen står for salget, kommer de to forretninger til at betjene et stort geografisk område i den syd/vestlige del af Jylland

Det er Svend Aage Jensen glad for.

- Jo flere gange om året, man er afsted for at tale om én produktgruppe med kunderne, des bedre bliver man i stand til at rådgive dem. Derfor er det godt for os, at BvL ikke har en forhandler på ethvert gadehjørne, men giver os et vist kundepotentiale at arbejde med. Det giver også mulighed for at have en demovogn til interesserede kunder.

Når det kommer til rådgivning, er salgsfolkene fra Brørup imidlertid ikke alene. Flemming Hyldgaard, der er BvL's skandinaviske salgschef, er klar i kulissen og tager gerne med på kundebesøg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Et bredt produktprogram

BvL har udviklet, produceret og solgt fuldfoderblandere på vidt forskellige markeder i mange år. Det har resulteret i et meget bredt program af bugserede, stationære og selvkørende fuldfoderblandere. De traditionelle fuldfodervogne kan leveres fra 3,5 til 46 m³, mens de stationære fås fra 6,5 til 30 m³. Firmaets selvkørende modeller fås fra 11 til 21 m³. BvL kan også levere en række redskaber til håndtering af ensilage, robuste løsninger til biogasindustrien og flere andre produktgrupper.