Lyt til artiklen:

Hele JCB-sortiment i Ølgod

00:00
Hastighed: ???x
01:37

Med den nye aftale vil Ølgod Maskinforretning tilbyde et fuldt sortiment af JCB Agri-maskiner, herunder traktorer, teleskoplæssere og andet specialiseret landbrugsudstyr.

JCB's anerkendte kvalitet og innovation inden for landbrugsmaskiner kombineret med Ølgod Maskinforretnings ekspertise og kundeservice vil sikre en god oplevelse for landbrugskunder i hele regionen, skriver Ølgod Maskinforretning i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er begejstrede for at blive en del af JCB-familien gennem vores partnerskab med Brøns Group, siger Steen Olesen, medejer af Ølgod Maskinforretning.

- JCB's engagement i kvalitet og innovation resonnerer med vores mission om at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Dette partnerskab vil ikke alene styrke vores produktportefølje, men også vores evne til at imødekomme de unikke behov i landbrugssektoren, siger Steen Olesen.

Brøns Group, som den officielle danske importør af JCB Agri, spiller en afgørende rolle i at bringe JCBs landbrugsmaskiner til det danske marked.

- Vores samarbejde med Ølgod Maskinforretning er et vigtigt skridt i vores strategi for at udvide JCB's tilstedeværelse i Danmark, siger Dan Hamann, Brøns Group.

- Vi er overbeviste om, at Ølgod Maskinforretning er den ideelle partner til at repræsentere JCB Agri, givet deres stærke ry og engagement i kundetilfredshed, siger han.