sonsoreret-indhold

Abonnementsartikel

Står du over for at skulle bygge en ny indkørsel til din bil eller maskiner, eller er du i gang? Så kan følgende råd være med til at give din indkørsel det allersidste, så den rigtig kommer til at skille sig ud. Det kan også bruges for eksempel ved et parkeringsområde til dine maskiner.

Tricket er nemlig at bruge stenmel mellem fliserne i stedet for almindeligt fugesand. Stenmel kan fås i forskellige farver og kan derfor bidrage med lidt ekstra til udseendet.

De mest almindelige farver på stenmel er grå, sort eller brun. Men det kan også fås i farver som hvid eller rød.

Fordelen ved stenmel

Det praktiske ved stenmel er, at det er fint, mens det stadig er kantet og kan derfor komme til at ligge rigtig tæt.

Samtidig er fordelen ved det, at det er tungt nok til at kunne holde til både voldsom vind og kraftig regn, uden at du behøver at frygte for, at det forsvinder.

Du kan læse om alt det praktiske ved stenmel og om de mange steder, hvor du har mulighed for at købe det på https://byggeshops.dk/stenmel/.

De mange andre muligheder med stenmel

At bruge stenmel mellem dine fliser er langt fra den eneste mulighed. Det kan også bruges til stier, i havnebassinet eller som jordforbedring.

Bor du på landet eller et sted med en stor have, kan en mulighed med stenmel også været noget helt andet. Du kan nemlig lave din egen petanquebane med det. Dette er et sjovt og anderledes projekt, der giver dig mulighed for at hygge dig med din familie og venner ude i haven.

Opbygningen er næsten det samme, som hvis du skulle bygge en terrasse, du slutter blot af med et lag stenmel i stedet for fliser.

Stenmel har altså store muligheder, det kræver blot, du er kreativ nok.