Agritechnica: HE-VA har i år valgt at tage en lang række forskellige redskaber med til Agritechnica 2019. Hjørnestenene for HE-VAs stand er HE-VA Sub-Tiller, både i form af Stealth-Koncept og den traditionelle udgave. Stealth-Koncept er det nyeste skud på stammen fra HE-VA i forhold til reduceret jordbearbejdning.

Det er vigtigt for HE-VA at være synlige både i indland og udland og det er en af grundene til at de er at finde på Agritechnica. Messen bruges både til at holde kontakten med nuværende kunder såvel som at skabe en kontakt til mulige nye kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er et stort marked for HE-VA i Tyskland og det er både i form af grubbere og tromler.

- Det største marked i Tyskland er tromle-sortimentet. Der er stadig en stor spredning i størrelsen af de tyske bønder og det betyder at vi stadig sælger nogle mindre tromler til Tyskland, som vi stort set ikke ser herhjemme, siger Henrik Tuxen, salgskonsulent hos HE-VA.

HE-VA Grass-Combi er også en af overskrifterne på standen hos den danske redskabsproducent. Der forventes meget at dette koncept. Konceptet er en nyudviklet strigle til pleje og såning af græsmarker. Den giver mulighed for at arbejde separat eller kombineret med en tromle via det integrerede træk bag på maskinen. Grass-Combi introduceres som en seks meters maskine med mulighed for to eller tre rækker 12 millimeter strigletænder.

rich-media-2
HE-VA Grass-Combi giver mulighed for at arbejde separat eller kombineret med en tromle.

Kunderne skaber viden

De besøgende er ikke kun på Agritechnica for at kigge på store traktorer, de er her også for at få en viden de kan tage med hjem.

- De potentielle kunder er her ikke kun for at kigge, de er her for at få viden om vores produkter. De skal vide hvad fordelene er ved det ene produkt frem for et andet, så vi er her for at give kunderne den viden de skal bruge om vores produkt, siger Henrik Tuxen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HE-VA har en lang række produkter med både i form af græsmarkspleje, grubbere, frontpakkere, harver og ikke mindst tromler. Derudover vises også HE-VAs syv tommer touch-skærm som kan styre op til tre Multi-Seedere samtidig.

rich-media-4
Stort marked for tromler og græsmarkspleje i Tyskland.

- Der er for tiden også stor fokus på økologi, og vi bliver nødt til at følge med i udviklingen omkring det. Problematikken omkring forbud af glyphosat skal vi også forholde os til, men hvordan det ender kender vi ikke svaret på endnu, fortæller Henrik Tuxen, som er meget spændt på hvad der sker hvis der kommer et forbud.