Abonnementsartikel

Efter at have været ude af branchen i snart to år vender Søren Holm tilbage til landbrugsmaskin-branchen.

MO Implements i Skive er importør af italienske maskiner fra Maschio Gaspardo, frontlæsser fra østrigske Hauer og wrappere og pressere fra østriske Göweil samt rodfræsere fra spanske TMC, og nu bliver de også indehaver af et kendt ansigt i branchen.

Søren Holm er den 1. november begyndt som produktspecialist hos MO Implements, og vil komme rundt i hele landet med produktprogrammet fra importøren, som er lokaliseret i Skive i det nordvestjyske.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er glædeligt, at vi kan byde Søren Holm velkommen i virksomheden, og vi ser frem til at vær endnu mere tilstede i hele landet med Søren ombord, fortæller Martin Gjørtz, fra MO Implements.

Han fortæller, at alle fem produktspecialister vil være at finde på Agritechnica om knap to uger.

- Sammen med Søren Holm vil Thoms Petersen, Hans Peter Villadsen, Marius Hasager og jeg selv være at finde hele ugen på Maschio Gaspardo-, Hauer-, Göweil- samt TMC-standene, og vi ser frem til at modtage de danske besøgende på standene.

Martin Gørtz fortæller desuden, at ansættelsen af Søren Holm ikke kun skyldes en større synlighed i Danmark, men også det faktum, at Marius Hassager ved udgangen af året har valgt at gå på pension.

Sammen med Ole Sørensen, var det Marius Hassager, som tilbage i 2002 grundlagde MO Implements med importen af Hauer og Maschio Gaspardo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der afholdes afskedsreception den 12. december for Marius Hasager, fortæller Martin Gjørtz.