Abonnementsartikel

Den nye Kverneland iXtrack T6 sprøjte lanceres med tankstørrelser op til 7.600 liter, som bliver den største i iXtrack serien.

Den nye sprøjte iXtrack T6 fra Kverneland lanceres i tre forskellige modeller, med en tankvolume fra 5.200 liter til 7.600 liter, og bombredde fra 18 meter til 40 meter.

Sprøjtens sporbredde kan indstilles fra 1,8 meter til 2,25 meter, og kan derfor give gode muligheder i forbindelse med rækkeafgrøder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Op til 88 sektioner

Sprøjten kan udstyres med automatisk sektionskontrol, og op til 88 sektioner til individuel dysestyring. Dette giver i følge Kverneland bedre muligheder for at mindske overlap, og en mere præcis sprøjtning.

iXtrack er udstyret med et affjedret parallelogram, som skaber en stabil og rolig bom. Dette paralellogram er med til at minimere sprøjtens højdeafvigelser og sikre korrekt afgrødedækning.

Bommen er enten en HSA aluminiums bom eller en HSS stålbom. Den foldes sammen over tanken, hvilket giver et lavt tyngdepunkt under transport. Dette resulterer i en transportbredde på højst 2,55 meter og en højde på 3,50 meter for en 36 meter bom.

rich-media-2
Sektionskontrol på dysseniveau giver op til 88 sektioner. Foto: Emil Samsø Møller.

ErgoDrive

iXtrack T6 er som standart udstyret med ErgoDrive foragerautomatik, som er med til at øge brugerkomforten. ErgoDrive giver mulighed for ved et enkelt klik, enten at aktivere eller deaktivere forskellige funktioner i forbindelse med vending i foragren.

Enkel kontrol

Sprøjten er ISOBUS-kompatibel som standard, som betyder let "plug and play" med de forskellige terminaler.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved brug af IsoMatch Geocontrol applikationen opfyldes behovet med hensyn til let, smart og effektivt landbrug, som giver mulighed for at gemme jobdata og markkort til udveksling via USB.

Lavt tyngdepunkt

Rammen er lavet af højstyrkestål med lav legering for at udnytte maksimal styrke og fleksibilitet og som har en holdbarhed til at modstå virkningerne af de øgede hastigheder både i marken og på vejen.

Den centrale ramme i kombination med tankdesignet giver sprøjten et lavt tyngdepunkt og kompakte dimensioner. Dette er med til at give en let vending i foragren og øge stabiliteten ved høje arbejdshastigheder.

Automatisk rengøring

iXclean Pro er fuldautomatisk ventilkontrol til ISOBUS-sprøjter. Det betyder, at der ved tryk på bare én knap starter et automatisk multitrins-vaskeprogram, som sørger for en komplet vask af alle væskelinjer. Det hele sker på få minutter uden at forlade traktoren.

Ud over vaskefunktionen kan der også skiftes mellem omrøring, sprøjtning, fortyndning og fyldning inde fra kabinen.