Abonnementsartikel

Der er udsigt til en solid cocktail af forårsnyheder og faglig inspiration, demoer og dæk-sparken, når Svenningsens Maskinforretning inviterer til åbent hus den 10. april.

Den 10. april slår Svenningsens dørene op til åbent hus for alle, der vil forene produktfremvisninger med faglig inspiration og lidt godt til ganen, skriver Svenningsens Maskinforretning i en pressemeddelelse. Salgsdirektør Benny Svenningsen glæder sig derfor til at fremvise maskiner, der kombineret med gode råd og endnu bedre stemning nok skal give de besøgende et par udbytterige dage.

- Græs- og ukrudtssæsonen gør nu sit indtog, og dermed markerer foråret starten på en lang række nye opgaver, som stiller krav til maskiner og materiel. Og hvilken bedre måde at markere dette end ved at ruste kunder og samarbejdspartnere til den kommende tids projekter, siger salgsdirektør Benny Svenningsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvad enten du er anlægsgartner eller entreprenør, beskæftiget i kommunalt eller vej-og park-regi, repræsenterer en golfbane eller et boligselskab, bliver der rig mulighed for at sparke dæk og få den seneste produktviden leveret i hyggeligt selskab.

En bred maskin-pallette

Ifølge Benny Svenningsen vil åbent hus-dagen byde på rige muligheder for at opleve hands-on demonstrationer af en lang række maskiner og materiel. Et af de brands, der står klar til at indtage begivenheden i form af samtlige modeller, er HeatWeed, som effektivt bekæmper ukrudt ved roden ved hjælp af 98 graders og 100 procent rent vand.

- HeatWeed er dit hemmelige våben mod ukrudt langs vejene. Lige nu er løsningen højaktuel på grund af sæsonen, og derfor oplever vi en stor interesse fra bl.a. boligselskaberne, der allerede nu er gået i gang med at slå ned på de uønskede vækster, siger Benny Svenningsen og fortsætter:

- Ukrudtsbekæmpelse er ikke til at kimse af - og det var det i særdeleshed ikke sidste sommer. Her medførte tørken nemlig et afbrændingsforbud, der også gjaldt for gasbrændere, hvilket betød, at ukrudtet stortrivedes på trods af tørken. HeatWeed sikrer en stabil temperatur på 98 grader, hvilket giver den bedst mulige effekt, samtidig med at du undgår brug af kemi.

Åbent hus-begivenheden er således en oplagt mulighed for at blive klogere på de mange maskiner, som den kommende tids lune temperaturer giver anledning til at bruge.