Entreprenørfirmaet Tuse Næs Entreprenøren nåede omkring Scantruck i Ringsted, inden årets femdobbelte åbent hus-arrangement på Kærup Parkvej lukkede lørdag eftermiddag. Det var salgskonsulent Jesper Björg hos Scantruck særdeles tilfreds med. Firmaet fra Holbæk-kanten lukkede nemlig de to dages Åben Maskinvej for fem maskinfirmaer med at købe to Komatsu-gravemaskiner.

- Totalt solgte vi seks maskiner i løbet af de to dage, og heraf tegnede Tuse Næs Entreprenøren sig så for de to otte-tons Komatsu PC80'ere. Det blev et effektfuldt punktum for to rigtig fine dage, hvor både vi hos Scantruck og kollegerne hos de fire andre maskinfirmaer havde besøg af rigtig mange maskininteresserede, fortæller sælger Michael Lehnshøj fra Scantruck Øst-afdelingen i Ringsted.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi oplevede forskellige strømme af gæster i løbet af de to dage. Nogle perioder af dagene var forholdsvis rolige, mens der til andre tider var masser af besøgende. En god indikator for, at Åben Maskinvej 2019 blev en rigtig fin oplevelse, er pølsemandens aktivitet. Fredag blev der langet 600 portioner over disken, mens niveauet dalede en anelse til 500 om lørdagen, siger Michael Lehnshøj.

Flere end sidste år

Det var de fem maskinfirmaer Scantruck, Hydrema, Nicolaisen & Larsen, Helms TMT-Centret samt Mertz, som alle har adresse på Kærup Parkvej, der igen inviterede til samtidigt åbent hus. Åbenlyst en god idé. Maskininteresserede tog turen fra nær og fjern for at opleve muligheden for en hel håndfuld maskinfirmaer vise sig frem. Den første Åben Maskinvej blev afviklet i fjor, og vurderingen fra aktørerne lyder på, at dette års arrangement trak lidt flere besøgende end sidste år.

- Selv om det naturligvis er godt at sælge maskiner direkte på et åbent hus-arrangement, handler det jo i høj grad om at få en god snak med de mange gæster. Vi kan konstatere, at det blev en rigtig god weekend med fin stemning, siger Michael Lehnshøj hos Scantruck.