Den 1. marts tiltrådte Jan Andersen som ny administrerende direktør hos Andels-Kartoffelmelsfabrikken Midtjylland (AKM) i Brande, skriver AKM i en pressemeddelelse.

Jan Andersen skal stå i spidsen for færdiggørelse og optimering i virksomhedens nybyggede fabriksanlæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye direktør er 57 år og kommer fra en stilling som Senior Site Director i Arla.

Han har tidligere arbejdet som fabrikschef indenfor fødevarebranchen i Sverige og Danmark, og han har stor erfaring med blandt andet økonomi, produktionsstyring og personaleledelse, skriver AKM i pressemeddelelsen.

- Vi glæder os meget til samarbejdet med Jan Andersen, og vi er i bestyrelsen overbeviste om, at han er den helt rigtige person til at optimere og øge vores produktion af kartoffelstivelse og protein, udtaler bestyrelsesformand Martin Arvad, og fortsætter;

- Jans mangeårige erfaring fra andre produktionsvirksomheder i fødevarebranchen er et perfekt match i forhold til de opgaver, som AKM står overfor som en moderne og effektiv andelsvirksomhed. Hans konstruktive tilgang til kvalitetssikring, leveringssikkerhed og kontinuerlige forbedringer af produktionen ligger også helt på linje med bestyrelsens holdninger og ønsker. Vi ser frem til at samarbejdet med Jan Andersen kan styrke AKM's position i en branche i vækst.