Det bliver 48-årige Sune Aagot Sckerl, som pr. 1. december 2019 skal stå i spidsen for LandboSyd i Aabenraa og sikre en fortsat positiv udvikling med vækst og fremgang for den sønderjyske rådgivningsvirksomhed med en omsætning på cirka 100 millioner kroner og 150 ansatte, skriver LandboSyd i en pressemeddelelse.

LandboSyds bestyrelse og et medarbejderudvalg har peget på Sune Aagot Sckerl som ny adm. direktør i et stærkt felt af ansøgere, og han skifter dermed fra en stilling som områdedirektør i HedeDanmark A/S, hvor han været ansat i 15 år. Siden 2006 har Sune Aagot Sckerl haft det ledelsesmæssige ansvar for forretningsenheden BioRec, som har en årlig omsætning på knap 200 millioner kroner inden for biologisk genanvendelse af restprodukter fra bl.a. fødevarevareindustrien til landbruget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sune Aagot Sckerl er uddannet cand.agro. fra Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole i 1999 og har efterfølgende taget flere lederuddannelser samt er formand for bestyrelsen i foreningen Genanvendt Biomasse med sekretariat hos Landbrug & Fødevarer på Axelborg i København.

- Vi har i bestyrelsen også lagt vægt på strategiske og kommercielle kvaliteter, hvilket er væsentligt i en fortsat udbygning af LandboSyds position på markedet for rådgivning til landbruget. Samtidig har Sune Aagot Sckerl erfaring med ledelse og medarbejderpleje og et vindende væsen, siger formand for LandboSyd, Mogens Dall.

Sune Aagot Sckerl glæder sig til at møde medarbejdere, medlemmer og kunder:

- LandboSyd er en veldrevet forretning målt på alle parametre og har de senere år været igennem en særdeles positiv udvikling på et konkurrencepræget marked. Denne position skal fastholdes og udbygges, og her kommer det stærke hold af dygtige og udviklingsorienterede medarbejdere til at spille en stor rolle.

- Det er med respekt og ydmyghed, at jeg nu indtager positionen som administrerende direktør, og jeg glæder mig til at arbejde i krydsfeltet mellem forening og forretning, siger Sune Aagot Sckerl