Anteco koncentrer sig om opvarmning, og præsenterer deres sortiment af varmluftsventilatorer og varmekanoner på Agromek.

-Med varmeventilatorer kan vi levere varme fra for eksempel halmfyr, gyllekølere og kedelanlæg. Vi har nu teknologien til at levere vandbåren varme i stalden, fortæller Nis Pedersen, som er indehaver at Anteco. Dermed dækker firmaet varmeforsyningen komplet til stalde, der har brug for både varme og udtørring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

-Det nye ved vores varmeventilatorer er bredden af sortimentet. Vi kan levere mange størrelser og typer, og kan finde det rigtige produkt til enhver stald, siger Nis Pedersen, der har været med på Agromek i 25 år.

Varmeventilatorerne er forbedret i forhold til industriventilatorer, ved at have coatede lameller med større afstand. Rengøring bliver nemmere og holdbarheden længere.

25 år med varm luft

Anteco har været med på i Agromek i 25 år. Firmaet har et helt specielt forhold til messen, da det hele startede på Agromek.

- Agromek var Antecos første satsning for 25 år siden. Jeg kan ikke forestille mig ikke at være med her. Hele branchen samles, mennesker mødes og mange ting afklares på messen, fortæller Nis Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anteco blev stiftet i forbindelse med Agromek i 1994 og fik dengang en lille stand på messen. Det blev startskuddet til en fin forretning, i en varm niche, hvor firmaet er blevet stærk på varmekanoner og nu satser på, at varmeventilatorer kan medvirke til, at holde luften varm de næste 25 år.