Onsdag lancerede Jobstafet en ny jobportal, som gør det nemmere og mere effektivt at søge job i landbruget og i fødevaresektoren, skriver LandboUngdom i en pressemeddelelse. Det er organisationen LandboUngdom, der ejer den nye jobportal.

Den nye jobportal skal sikre en optimalt match mellem arbejdsgiver og jobsøger.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er stolte af at kunne lancere en hjemmeside, der lever op til de store krav arbejdsgivere og jobsøgere har. Vi har gjort os umage, og vi glæder os til at se effekten ude i virkeligheden, siger Christina Bentzen, der er HR-konsulent og projektleder på nyt jobstafet.dk.

Landbo Ungdom oplyser, at en undersøgelse fra Seges viser, at flere end hver femte landmand i første halvår af 2018 oplevede, at de var begrænset i deres virksomhed på grund af manglende adgang til arbejdskraft. Og manglen på arbejdskraft er stigende.

- Jobsøgere kan tillade sig at stille krav, og arbejdsgiverne er mange steder hungrende efter kvalificeret arbejdskraft. Jobstafet skal understøtte behovene fra begge sider og skabe de bedst mulige matches i branchen, siger Christina Bentzen.

Ifølge LandboUngdom er den nye hjemmeside gjort mere stilrent og moderne. Samtidig er der blevet tilføjet en lang række funktioner, som gør vejen til drømmejobbet kortere. Når man søger efter job, kan man søge meget specifikt både geografisk og i forhold til produktionstype. En bruger kan ikke blot filtrere jobs ud fra kvæg, svin, planteavl og så videre, men nu også vælge for eksempel fårestald, malkekvæg eller frøavl.

Jobstafet indeholder udover hjemmesiden en HR-rådgivningsafdeling, hvor både jobsøgere og arbejdsgivere kan få professionel assistance.