Abonnementsartikel

Fendt har for længst meldt ud, at de satser på at blive full-line leverandør af maskiner og redskaber til landmænd og maskinstationer over hele verden.

Grønne traktorer, mejetærskere, finsnittere og sprøjter er på markedet. I løbet af i år følger Fendts græslinje.

Fendts græslinje er meget tæt på at være komplet lige fra skiveslåmaskiner over river til opsamlervogne eller pressere, og med Fendt Katana kan der også leveres supermoderne finsnittere. Fendt er med andre ord for alvor på vej ud i græsmarkerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Blandt de første solgte redskaber i Danmark er to Fendt Former river, som Poul Christensen Maskinstation & Entreprenør fra Koldingegnen har købt. Fendt Former riveserien indeholder river fra en arbejdsbredde på 3,40 meter helt op til 12,50 meter. De to Fendt Former 8055 PRO, som Poul Christensen har købt, har otte meters arbejdsbredde. Fendt fremhæver selv, at riverne er designet til kvalitetsarbejde og både er holdbare, nemme at betjene og skånsomme i forhold til græsbunden. Det sidste sikrer både hurtig genvækst, og at der ikke rives jord med op i græsensilagen.

Købt hos TBS Maskinpower i Starup

Poul Christensen har købt sine river hos TBS Maskinpower i Starup. Det er ikke den nærmeste eller en lokal maskinforretning i traditionel forstand, men det bekymrer ham ikke.

- Det betyder mere for mig at handle med et firma, som har ekspertisen og beredskabet til at servicere mine maskiner, end om der er 15 kilometer eller 50 kilometer som i dette tilfælde - produkt, rådgivning, service og selvfølgelig den rigtige pris er vigtigere end 35 kilometer fra eller til.

Alle fire ting fandt han hos TBS Maskinpower og fik en god handel i hus med sælger Martin Geiser, som naturligvis også var en tilfreds mand, da de to kunne give håndslag på handlen.