Lyt til artiklen:

Fendt fylder flere sensorer og LED-lys på sin største storrive

00:00
Hastighed: ???x
01:23

Abonnementsartikel

Fendts største fire-rotorrive har fået det, som producenten selv kalder: "en fundamental opdatering".

Fendt Former 14055 PRO er blevet opdateret til en ny version. En helt ny generation, som Fendt udtrykker det i en pressemeddelelse.

Udstyret med nye sensorer, et nyt funktionelt design og en LED arbejdslyspakke som ekstraudstyr, er redskabet klar til at møde kravene fra de store bedrifter og maskinstationer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Seks nye kontaktløse vinkelsensorer er nu monteret som standard på liften, de forreste løftearme og chassisakslen. Sensoren på liften registrerer anhængerens anslagsvinkel og advarer føreren om mulig skade via et akustisk signal.

Sensoren på de forreste løftearme viser arbejdsbredden i realtid. De nye sensorer har en endnu længere levetid og giver større driftssikkerhed.

Føreren af traktoren styrer via Fendt proConnects ISOBUS system både arbejds- og skårbredden. Produktionen overvåges og styres af Fendt flexHIGH, gapControl and myMemory funktioner.

Fendt Former 14055 PRO blev i sin tid udviklet til at holde en renere kvalitet i stråfoderet i sammenhæng med høj arbejdstempo og bred arbejdsbredde.

Storriven har en arbejdsbredde på mellem 10,5 - 13,8 meter og anvendes primært på store bedrifter og af maskinstationer i Europa.