Kolding Maskinforretning har tidligere haft reservedelslager i henholdsvis Gravens, Brørup og Kolding, men nu bliver alle reservedelene samlet på én adresse i Kolding.

- Med en central beliggenhed midt i region Syddanmark, er Kolding Maskinforretning et oplagt valg, når det gælder hurtig levering af reservedele. Om du bor i Århus, Esbjerg, ved grænsen eller i Nyborg så kan du nå Kolding Maskinforretning inden for en time, skriver Kolding Maskinforretning i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kolding Maskinforretning har ligeledes lanceret to nye reservedelskoncepter, som sikrer endnu bedre og hurtigere levering af reservedele direkte til din dør.

- Vi har de seneste måneder opgraderet vores lager betydeligt, med reservedele fra vores hovedleverandører; Claas, Amazone, Kverneland, Spearhead, og Köckerling. Hvilket betyder at vi kan levere langt de fleste dele, inden for meget kort tid, skriver Kolding Maskinforretning i en pressemeddelelse.

De to nye koncepter henvender sig henholdsvis til Syddanmark og til resten af landet. Hvis man bor i Syddanmark, bliver det fremover muligt at bestille reservedele inden klokken 11:00, og få reservedelene leveret direkte til din dør inden klokken 17:00 samme dag. For beboere i resten af landet gælder det andet koncept, hvor reservedele bestilt inden klokken 16.00 bliver leveret inden klokken 7.00 næste morgen.