Abonnementsartikel

Landbrugsrådgivning Syd fejrer fremgang og nye lokaler fredag den 13. januar, i deres nye domicil på det gamle rådhus i Løgumkloster.

Trods strukturudvikling og nedgang i antallet af landbrug i Danmark, har Landbrugsrådgivning Syd i Løgumkloster tilgang af kunder. Derfor er kontorerne på Guldagervej blevet for trange og Familielandbrugets rådgivningsselskab er nu flyttet ind på rådhuset i Løgumkloster.

- I LRS tror vi på, at landmænd, små og mellemstore virksomheder fortsat vil søge kompetent og faglig rådgivning på et højt niveau. Der stilles i hele tiden nye krav til selvstændige, derfor er der brug for rådgivning, som skaber merværdi og handlefrihed, udtaler direktør Børge Sørensen og fortsætter:

- Nogle kalder vores egn for udkants Danmark, hvilket jeg bestemt ikke bryder mig om. Jeg syntes vi skal kalde det for produktions Danmark,

Antoni Stenger, formand for Landbrugsrådgivning Syd og Sønderjysk Familielandbrug

- LRS har den viden der skal til, for at udfordre kunderne til at træffe de rigtige valg. Det sikrer en økonomisk bæredygtig fremtid for den enkelte virksomhed og det fører til arbejdspladser og vækst i lokalsamfundet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Stor andel af landmænd

I Syddanmark har landbrug og følgeerhverv en markant rolle for hverdagen i mange familier. Tal fra 2013 viser at næsten 19 procent af alle arbejdspladser i Tønder kommune er relateret til fødevareklyngen. Det er virksomhederne, landmændene og landbrugsrådgivningen med til at sikre, ved at kombinere jord og viden.

Formand for Landbrugsrådgivning Syd og Sønderjysk Familielandbrug Antoni Stenger roser både medarbejdere og kommune, for et godt samarbejde, blandt andet i forbindelse med flytning til rådhuset.

-Nogle kalder vores egn for udkants Danmark, hvilket jeg bestemt ikke bryder mig om. Jeg syntes vi skal kalde det for produktions Danmark.

For LRS vil Løgumkloster fortsat være centrum for god rådgivning. Vores dygtige medarbejdere har nu endnu bedre rammer for at sikre plus på bundlinjen hos vores kunder. Det gode samarbejde med kommunen har fremtidssikret, at rådgivningen fortsat bliver lokal og let at gå til.

- Rådhuset vil være et sted, hvor man går hen og får gode råd. Det står Familielandbruget inde for. Vi er garant for at rådgivningen er ærlig, redelig og har familien i centrum, siger Antoni Stenger.