Med overskriften "Er du gift med en landmand?", inviterede LandboNord til en hyggelig aften primært for kvinder der er ægtefæller til landmænd. Det viste sig at blive et tilløbsstykke, hvilket overraskede socialkonsulent i LandboNord, Susanne Sander, positivt.

- Jeg tror, at vi ramte lige præcis det rigtige tidspunkt, hvor landbruget er så meget under pres i øjeblikket, at en gratis invitation til en hyggelig aften med tapas, rødvin og nogle gode faglige indlæg falder som regn i Sahara, siger Susanne Sander.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sammen med chefjurist i LandboNord, Mads Kringelbach, fortalte Susanne Sander de fremmødte kvinder om de helt specielle forhold der gælder, når man danner par med en landmand. Det kan være i spørgsmål om testamente, efterløn, afvikling af virksomheden eller hvordan den unge kvinde kan sikre sin personlige formue. Og spørgelysten var stor.

- Vi fik rigtig meget respons fra de fremmødte kvinder. Rent faktisk var der rigtig mange som kom hen til mig bagefter og spurgte yderligere til noget af det, som jeg havde talt om. Der var også nogle som ville vende tilbage for at få en tid, da de havde behov for at få styr på nogle af deres forhold, siger Susanne Sander.

Aftenen sluttede med et oplæg af Lise Grevenkop-Castenskiold om anerkendende kommunikation i privatlivet og på arbejdspladsen med udgangspunkt i teorien om de fem kærlighedssprog.