Abonnementsartikel

2017 bliver året, hvor Fendt præsenterer finsnittere på det danske marked.

Nu er ventetiden slut for de danske maskinstationer, som måske har ventet på at få fingerne i en Fendt Katana-finsnitter. Fendt i Danmark har besluttet at man fra 2017 lancerer de grønne finsnittere på det danske marked.

- Programmet strækker sig over to modeller, men henholdsvis 625 hestekræfter i Katana 65, som rummer en 15,6 liters seks cylindret MTU-motor og 850 hestekræfter i Katana 85, som rummer en 21 liters 12 cylindret MTU-motor, fortæller Kasper Glibstrup, produktspecalist hos Agco Danmark A/S.

Vi sender vores teknikere på kursus hen over vinteren, så de bliver rustet til at servicere Katana-finsnitterne.

- Kasper Glibstrup, produktspecalist hos Agco Danmark.

Uddannet teknikere

Kasper Glibstrup ligger ikke skjul på, at én af hjørnestene i salget af finsnittere er service:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi sender vores teknikere på kursus hen over vinteren, så de bliver rustet til at servicere Katana-finsnitterne i den kommende sæson. Desuden trækker vi på den erfaring vi har fra Hjallerup Maskinforretning, som har arbejdet med finsnitterne hos Svend Aage Christiansen i nu tre år.

Han fortæller også, at i forhold til de nuværende tre Katana 65 som kører i det nordjyske, så vil den kommende serie se en smule anderledes ud.

- Foruden nye motorer, så er servicepunkterne også ændret på den nye serie, som vi vil vise rundt med landsdækkende demonstrationer i løbet af 2017.