Der er fart på hos Kragmann A/S i Middelfart. Efter blot to år som New Holland-forhandler kan Kragmann nu bryste sig af at være udnævnt til Advanced Top Partner af det italienske mærke. Den udmærkelse er den næsthøjeste, man kan opnå hos New Holland, og den tildeles forhandlere, der lever op til en lang række krav fra mærket. Der er blandt andet krav til markedsandele og serviceniveau hos forhandleren.

- Vi har kun været forhandlere i to år, så det er ekstraordinært hurtigt, at vi har opnået det. Vi har arbejdet benhårdt på at hæve vores markedsandel på Fyn, og vores serviceniveau er altid noget, som vi arbejdet på, siger Jim Thygesen, der er salgschef hos Kragmann.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Selvom Kragmann nu har op nået den næsthøjeste anerkendelse efter blot to år, så stiller man sig ikke tilfreds i det fynske.

- Vi går benhårdt efter at opnå den højeste udmærkning, og vi satser på at nå det i løbet af 2016. Det mener jeg er realistisk, siger Jim Thygesen.

Den højeste udmærkelse hos New Holland kaldes Premium Top Partner, og i Danmark er det kun Johs. Mertz, der har opnået dette.