Besøgstallet til åbent hus hos Underbjerg i Sønderjylland overgik forventningerne og satte samtidig rekord.

Da Underbjerg åbnede dørene til åbent hus den 9. januar, blev man nærmest blæst bagover af besøgende i forretningen. Omkring 2000 gæster lagde vejen forbi den uautoriserede Fendt-forhandler i Sønderjylland.

- Vi har aldrig haft så stort et rykind før. Der kom omkring 500 flere, end der plejer, når vi holder åbent hus, siger medindehaver Flemming Underbjerg.

Han har også et bud på, hvorfor så mange valgte at møde op i år.

- Vi er i gang med at bygge et nyt værksted på 1400 kvadratmeter, og jeg tror, at mange kom for at se, hvordan det skred frem, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

På dagen havde Underbjerg stillet 129 Fendt-traktorer frem på pladsen foran butikken, og det imponerende syn begejstrede kunderne.

- 37 af traktorerne er allerede solgt, og skal leveres i løbet af den nærmeste fremtid, siger Flemming Underbjerg.

Arrangementet forløb efter planen i det sønderjyske.

- Det gik rigtig godt, og vi var heldige med vejret. Folk var positive, og der var en god stemning. Vi kan mærke, at vores kunder ser lyst på fremtiden, og de er interesserede i at få en snak om de muligheder der er indenfor køb, udlejninger og alternative løsninger, når det kommer til traktorer, fortæller Flemming Underbjerg.

Årets traktor

Som noget nyt har Underbjerg åbnet for muligheden for at leje Fendt 1050 Vario TMS, som blev kåret til Tractor of the Year på Agritechnica, i kortere eller længere perioder.

Flemming Underbjerg fortæller, at netop den model var et stort samtaleemne under arrangementet, og desuden oplyser han, at den ene af de to enheder, som Underbjerg råder over, allerede er lejet ud i høsten 2016.