På Maskinbladet har vi tidligere skrevet, at Naturstyreslen havde modtaget et lavt antal høringssvar i forbindelse med vandplanerne.

Nu er fristen for indsendelse overskredet, og man må sige, at antallet har ændret sit drastisk. Faktisk meddeler Naturstyrelsen til Maskinbladet, at der er modtaget over 7000 høringssvar, og at det er et godt stykker over, hvad man modtog da første planperiode var i høring i 2013. Dengang modtog Naturstyrelsen cirka 6700 høringssvar, og det tal er altså slået nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det endelige antal for høringssvar til denne omgang af vandplaner er dog ikke gjort op, og det skyldes ifølge Naturstyrelsen, at man har modtaget en stor portion høringssvar med brevpost, og at der kan være indgivet svar til andre afdelinger af Naturstyrelsen, og derfor tager det et par dage, før man har et endeligt antal.

775 fra KHL

Kolding Herreds Landbrugsforening har de seneste uger opfordret sine medlemmer til at underskrive ultrakorte protesthøringssvar over vandområdeplanerne, som er anden del af de samlede danske vandplaner.

775 landmænd underskrev og sendte de fortrykte høringssvar med teksten "Jeg siger NEJ til vandområdeplanerne" til KHL, som videresendte protesterne til Naturstyrelsen.

- Signalværdien er ikke til at tage fejl af: 775 medlemmer og kunder hos KHL har underskrevet protesthøringssvar mod anden generation af vandområdeplanerne. Det er en dundrende protest fra de landmænd, som er ofre for vandområdeplanerne, lyder det fra Thomas Hansen, formand for Kolding Herreds Landbrugsforening, KHL.