Abonnementsartikel

Greentec har valgt S. D. Kjærsgaard til at forestå professionelt salg og service af produktprogrammet fra Spearhead i hele Nordjylland og Vendsyssel.

S. D. Kjærsgaard med i alt fire afdelinger har fået den nordjyske handel af Spearhead-programmet. Det bliver afdelingerne i Frejlev nær Ålborg og Vrå i Vendsyssel, der fremover har forhandlingen i hele området med 9000-postnumre.

- Vi har valgt en gennemført professionel virksomhed, som vi har haft et rigtig godt samarbejde med gennem en længere årrække. Den har derfor allerede et godt og opdateret kendskab til vores produkter, fastslår salgschef Kim Brodersen fra Greentec, den danske importør af Spearhead.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Både landbrug og park

S. D. Kjærsgaard har i mange år solgt Spearhead-produkterne til en bred kreds af landmænd, kommuner, maskinstationer og entreprenører.

- Fælles for dem alle er, at de vil have effektive, holdbare maskiner, der kan det, de skal, siger Martin T. Jensen, sælger hos S. D. Kjærsgaard.

Han understreger, at der også fremover vil være et stærkt fokus på at servicere alle typer kunder.

Kunderne høster fordelene

For Greentec er målet med udvælgelsen af færre forhandlere, at kunderne får en meget professionel og effektiv service samt rådgivning fra forhandlerne.

- Vi har både maskiner til landbruget og den grønne sektor, og behovene hos kunderne varierer en del. Derfor skal alle forhandlerne have en solid viden, så de både kan rådgive om det rette maskinvalg og bagefter yde den bedst tænkelige service, siger Kim Brodersen.