I kvoteårene 2001/02 til og med 2005/06 har sukkerroedyrkere og -producenter betalt for meget i produktionsafgift på sukkerroer/sukker.

SKAT og NaturErhvervstyrelsen har i september 2014 udbetalt dette beløb til Nordic Sugar A/S, som efterfølgende har udbetalt pengene til sukkerroedyrkerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men nogle af kontonumrene eksisterer ikke længere, og derfor efterlyser NaturErhvervstyrelsen nu de pågældende sukkerroedyrkere.

Nordic Sugar A/S vil jævnligt orientere NaturErhvervstyrelsen om de tilbageløbssager, hvor bankkontoen ikke længere findes.

NaturErhvervstyrelsen vil efterfølgende efterlyse sukkerroedyrkerne på deres hjemmeside.

Som sukkerroedyrker er det derfor vigtigt at holde sig opdateret på NaturErhvervstyrelsens hjemmeside.

Se om dit navn står på listen: Besøg hjemmesiden her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvis dit navn fremgår af listen, skal du udfylde blanketten om samtykke og sende den til NaturErhvervstyrelsen, som herefter vil behandle dine oplysninger.

Det samlede beløb til sukkerroedyrkere og -producenter inkl. renter er opgjort til pt. 161,4 millioner kroner, heraf 83,7 millioner kroner i produktionsafgift og 77,7 millioner kroner i renter.

Tilbagebetaling til hver enkelt sukkerroedyrker sker i forhold til produktionsafgiften, som på daværende tidspunkt blev opkrævet hos dyrkeren.

I tilfælde af dødsbo skal du sende en samtykkeerklæring og skifteretsattest som dokumentation for, at tilbagebetalingen sker til rette vedkommende.