Abonnementsartikel

Et dansk lager og nye koncepter for reservedele, reparation og service skaber tryghed for AGCO-kunden.

En traktor eller en mejetærsker er ikke bedre end sit bagland. Det ved man noget om hos den danske AGCO-organisation, som derfor har gjort sit yderste for at skabe et særligt koncept for reservedele, support og service - og en stor del af det endda på dansk grund.

Anders M. Clausen, Manager Parts Sales Scandinavia for AGCO Danmark forklarer, at organisationens forhandlernet bakkes op af AGCO Parts, der er betegnelsen for AGCO's kundeservice- og reservedelsdivision. Her handler det blandt andet om forsyningssikkerhed, effektive logistiksystemer, kompetent service og support samt kvalitetssikring

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det handler jo om, at brugerne altid kan være sikre på den nødvendige kvalitet og back-up i tilfælde af motorstop. Det stiller store krav til afdelingens kompetence, siger Anders M. Clausen, der også slår på, at AGCO's nuværende kundeservice repræsenterer over 100 års samlet erfaring på området - og efteruddannelse er en integreret del af arbejdet.

Som den eneste maskinimportør har AGCO samlet sit reservedelslager i Danmark. Lageret, der er på over 4.500 kvadratmeter er placeret på Avedøre Holme og indeholder flere end 50.000 reservedelsnumre. Derudover er de mest gængse reservedele fordelt på lagre hos de lokale AGCO forhandlere.

- Det betyder at AGCO altid er tæt på markedet, når det gælder support og reservedele, siger Anders M. Clausen, der også kommer ind på "24/7", som er et nyt koncept fra AGCO PARTS- Konceptet sikrer landmanden den bedste service og reservedele lynhurtigt, hvis uheldet er ude. Reservedelene kommer, så landmanden får absolut minimalt driftstop, siger han.

I sæsonen er AGCO Parts i København tilgængelige på telefon i op til 14 timer i døgnet - derudover altid med fast vagttelefon. I nødstilfælde tilstræbes det, at reservedelene leveres til forhandlerne indenfor fire timer, hvis delene er på lager i København.

Nye koncepter

En nyhed hos AGCO er også AGCO Reman, som står for "remanufacturing" - det vil sige genopbygning eller udskiftning af motorer til Massey Ferguson og Fendt traktorer og mejetærskere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGCO Reman afdelingen kan tilbyde en vifte af muligheder, når det drejer sig om udskiftning eller genopbygning.- Vi kan levere komplet genopbyggede motorer eller motorblokke til langt de fleste af vore modeller, siger Anders M. Clausen, der tilføjer, at den komplette renovering altid er udført med nye dele - og renoveringen er dækket af garanti.

Endelig har AGCO det såkaldte 10+ koncept, som er en reservedelsløsning til Massey Ferguson maskiner, som er ældre end 10 år.

Kort fortalt sikrer 10+ at landbrugeren får fuld reservedelssupport i hele maskinens levetid. 10+ reparationer udført af montører hos autoriserede Massey Ferguson forhandlere har reklamationsgaranti, der dækker eventuelle omkostninger på arbejdsløn.