Abonnementsartikel

Nye ejere af Sevel slagteri håber på at kunne forøge både antallet af slagtninger og medarbejdere.

For nylig valgte transportvirksomheden H & S Westergaard i Sunds at købe aktiemajoriteten i det lille Sevel Slagteri, der har været gennem nogle sløje år og i dag må betegnes som en nødlidende virksomhed. Det skriver Dagbladet Holstebro.

H & S Westergaard har gennem de seneste syv år fået slagtet i Tyskland, og planen med overtagelsen af slagteriet i Danmark er at flytte en del af slagtningerne hjem. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

H & S dækker over Henrik og Søren Westergaard, som er klar til at få det lille slagteri til at vokse, hvis det går, som de to håber og tror.

- Vi føler, vi er modne til at drive vores eget slagteri. At eksportere slagtesøer til Tyskland kan være en udfordring, siger Søren Westergaard til Dagbladet.

Han håber på en betydelig besparelse på både dyrlægeregninger og transport ved at slagte i Sevel. Far og søn, Henrik og Søren Westergaard, håber med købet at kunne vende tilbagegang på slagteriet til ny vækst - som de har gjort ved transportvirksomheden, der gennem de seneste ti år er gået fra 15 til 30 medarbejdere.

- Vi håber, vi kan få opbakning til at slagte i Danmark. Jeg tror, at mange landmænd synes, det er en god ide at gøre det på den måde, siger Søren Westergaard til avisen.