Markarbejdet kalder inden længe, og et par hundrede landmænd og maskinstationer vil kunne køre foråret i møde på nye traktorer, som blev indkøbt i februar. Alt i alt blev det i årets anden måned til 203 indregistrerede, nye traktorer - ikke noget larmende højt tal, men dog en hel del bedre end de 153 styk, der blev indregistreret i samme måned i fjor.

Det bedst sælgende mærke i februar var så godt som urørlig. Det var John Deere med 53 indregistrerede traktorer, hvilket er ensbetydende med en markedsandel i februar på 26,1 procent - og noget bedre end de 20 styk, som samme mærke afsatte i februar sidste år.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Nærmeste konkurrent til de gul-grønne var New Holland med 44 indregistreringer og en del af markedet på 21,7 procent - fulgt af Fendt med 34 indregistreringer og Case IH med 27 styk.

Derfra bliver det små tal - eksempelvis 11 styk Massey Ferguson, ni Valtra og otte indregistreringer hos både Claas og Deutz-Fahr.

De 203 traktorer, der blev afsat i februar, er under alle omstændigheder også bedre end de 187, der blev afsat i årets første måned, hvor John Deere også lå i top.

Nyregistreringer februar 2013

Kilde: ND Data

Artiklen fortsætter efter annoncen

John Deere 53

New Holland 44

Fendt 34

Case IH 27

Massey Ferguson 11

Artiklen fortsætter efter annoncen

Valtra 9

Claas 8

Deutz-Fahr 8

Kubota 2

JCB 1

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lamborghini 1

Same 1

Andre mærker 4