Hvilken effekt får det på logistikafdelingen, når salgsafdelingen skal på Agromek med over 40 traktorer og store selvkørende parkmaskiner? De får travlt.

I HCP Nordics klargøringsværksted i Krogager er der ekstra travlt lige nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I sidste uge var det norske salgsselskab på messe med den hidtil største stand i firmaets historie, og næste uge går det løs på Agromek.

Fra golfbil til årets traktor

Her sætter både landbrugsafdelingen og parkafdelingen alle sejl til og viser et bredt program af maskiner til professionelle kunder i hele det grønne område. Der vil være maskiner lige fra golfbiler med solceller på taget til udstillingens vel nok største trækplaster ”Tractor of the Year 2013” - en Deutz-Fahr Agrotron TTV 7250.

Thomas Birkballe, der er HCP´s salgschef for alle traktormærker fra SDF – det er Deutz-Fahr, Same og Lamborghini - glæder sig rigtig meget til Agromek.

- Det er her, vi møder kunderne, og her vi så at sige får taget temperaturen på markedet, siger Thomas Birkballe.

Dobbeltpris til Deutz-Fahr

Han glæder sig til at kunne vise nyheden Deutz-Fahr Agrotron 7250 TTV, der lige er blevet kåret til Tractor of The Year 2013 og samtidig tog prisen for bedste traktordesign.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er første gang i kåringens historie, at samme traktor vinder begge priser, så Thomas Birkballe lover, at der venter gæsterne en speciel oplevelse.

Selvom Tractor of the Year 2013 selvfølgelig har stjernestatus på Agromek, er der mange andre spændende nyheder på HCP Danmarks stand i hal C.

Nyt fra Zetor og Same

Deutz-Fahr præsenterer både den nye Serie 7 og Serie 6, så der er nok at se på for Deutz-Fahr entusiaster. Zetor stiller med en helt ny model; Forterra HSX med 136 hk, koblingsfrit vendegear og Hitch Tronic, og Same har den nye Explorer3 105 med som et bud på en mellemklassetraktor til en favorabel pris.

Pleje til grønne områder

I parkafdelingen er der også spændende nyheder. Her udstiller man for første gang topmodellen af den danskproducerede redskabsbærer Vitra med integreret feje-sugeanlæg samt 19 andre fleksible køretøjer til renholdelse og pleje af grønne.