New Holland hiver flere priser i hus for nye produkter. På den spanske landbrugsudstilling FIMA, der finder sted fra 9.-13. februar, er New Holland blevet tildelt seks priser.

De to af priserne er tildelt i kategorien ”enestående innovation” (Novedad Tècnica Sobresaliente). Det nye ABS SuperSteer system på traktorerne i serierne T7000 og T8000 tog den ene af priserne, mens IntelliFill-systemet på FR9000-finsnitterserien tog den anden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

IntelliFill er New Hollands nye system, der automatisk får tuden på snitteren til dreje efter, hvor der er plads i frakørselsvognen. På den måde bliver vognen fyldt helt op, uden piloten på traktor og snitter behøver koncentrere sig om fyldningen.

New Hollands fire andre priser fik koncernen i kategorien ”teknisk innovation” (Novedad Tècnica). Priserne blev givet for SideWinder II-armlænet, der findes på T7000-traktorserien, EasyDrive trinløs variabel transmission, som er valgt til Boomer 3000-traktorserien, Opti-Fan systemet, som anvendes på CSX7000-mejetærskerne, samt til det automatiske vejningssystem, som er bygget ind i BB9000-storballepresserne.

- Jeg er glad for disse priser og meget stolt. De repræsenterer endnu en velfortjent anerkendelse af vores virksomhed, siger Carlo Lambro, vicepræsident for New Holland Agriculture Europe, i en pressemeddelelse.