Lars Petersen, som i et års tid har været direktør i Hjallerup Maskinforretning A/S, overtager nu halvdelen af aktiekapitalen i Skanderborg Maskinforretning A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Aktieposten har hidtil været ejet af Lars Petersens forgænger på posten som direktør i Hjallerup Maskinforretning, Juul Larsen.

Generationsskifte videreført

Købet af aktieposten er dermed en videreførelse af et generationsskifte, som blev indledt, da Lars Petersen afløste Juul Larsens som direktør i Hjallerup den 1. april 2009.

Den anden del af aktiekapitalen i Skanderborg Maskinforretning ejes fortsat af Jørgen Høygaard Michaelsen, som i øvrigt ejer hele aktiekapitalen i Hjallerup Maskinforretning sammen med sine to døtre.

Fortsat to selvstændige forretninger

Overtagelsen af aktieposten betyder ingen umiddelbare ændringer i driften af de to forretninger, der fortsætter som to selvstændige forretninger med den nuværende ledelse og medarbejdere. Ligeledes fortsætter Bjarne Elkjær som direktør i Skanderborg, og de to forretninger drives ifølge Lars Petersen videre med samme grundprincipper som altid uden de store forandringer.

- Vi vil sikre kontinuiteten og at forretningerne fortsat udvikler sig, siger Lars Petersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Positive tendenser

Han fortæller, at han og Jørgen Høygaard Michaelsen vil drive forretningerne i et tæt parløb.

Lars Petersen ser i øvrigt små positive tegn i en tid, der ellers er præget af mange negative meldinger.

- Vi oplever lige nu en positiv tendens især i vores fire butikker og vores fire reservedelslager set i forhold til 2009. Men 2010 er også først lige kommet i gang, tilføjer han.