Et to år gammelt slagteri på 42.000 kvadratmeter er blevet bygget op efter ejerens besøg på Danish Crown-slagteriet i Horsens. Slagteriet ejes af Proan, der ligger i den mexicanske stat Jalisco, som er en af Mexicos vigtigste regioner, når det gælder landbrug og fødevareproduktion.

Proan er et familieejet landbrug, der i løbet af 60 år har udviklet sig til et selskab specialiseret i animalsk protein til fødevarer. Deres produkter er blandt andet æg, kød og mælk, der sælges i hele Mexico og til eksport.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.