Abonnementsartikel

Ung hollandsk landmand producerer 33.000 fedesvin om året og arbejder efter bæredygtige principper i den cirkulære økonomi. Det sætter detailhandlen pris på.

Siden hollandske Coen Bessembinder i 2017 gik ind i svineproduktion, har han arbejdet efter principper om bæredygtighed, dyrevelfærd og god sundhed.

Han går nye veje i håndtering af gyllen, og han energioptimerer, så ejendommen er selvforsynende med energi. Læg dertil, at svinekødet slagtes efter og afsættes i et velfærdsprogram i den største hollandske detailhandelskæde, Albert Heijn, som har en markedsandel på knap 35 procent og 100.000 ansatte.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.