Siden hollandske Coen Bessembinder i 2017 gik ind i svineproduktion, har han arbejdet efter principper om bæredygtighed, dyrevelfærd og god sundhed.

Han går nye veje i håndtering af gyllen, og han energioptimerer, så ejendommen er selvforsynende med energi. Læg dertil, at svinekødet slagtes efter og afsættes i et velfærdsprogram i den største hollandske detailhandelskæde, Albert Heijn, som har en markedsandel på knap 35 procent og 100.000 ansatte.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.