En nybygget 4.000 kvadratmeter stor hal skal huse Yding Smedie & Maskiners smedeværksted, VVS-afdeling og udstillingsfaciliteter i Horsens.

Det eksisterende landbrugsværksted bliver samtidig udvidet til mere end dobbelt størrelse. Alt sammen for at skabe plads til brands som Case IH, Krone, Amazone og Kverneland.

- Velfungerede fysiske rammer er en forudsætning for, at vi kan udvikle os og møde fremtidens krav, men mursten gør det bestemt ikke alene, siger indehaver af Yding Smedie & maskiner, Jeppe Rasmussen.

Han understeger også betydningen af fagligt dygtige og servicemindede medarbejdere.

Alle samlet

Allerede i forbindelse med overtagelsen af Horsens Maskiner for to år siden var indehaver Jeppe Rasmussen klar over, at en udvidelse ville være nødvendig for at huse alle forretningsområder og medarbejdere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi regner med, at den nye hal står klar til jul. Og så flytter de medarbejdere, der fortsat er i Yding ellers ind i løbet af januar og februar. Vi glæder os meget til at få samlet hele virksomheden på samme adresse på Egeskovvej 11, siger Jeppe Rasmussen.

I den ene ende af den nybyggede hal indrettes værksted, administration, kantine og mødelokaler. I den anden halvdel skal nye og brugte maskiner udstilles. Yding Smedie & Maskiner har som led i udvidelsen købt et tilstødende jordstykke på 15.000 kvadratmeter. Det skal anvendes til forsøg og testkørsel.

- Vi har allerede taget vores testareal i brug. I år har markrobotten Farmdroid sået roer. Da vi efterfølgende holdt demo-dag, kunne vi fremvise resultatet af robottens arbejde, siger Jeppe Rasmussen.