Anker Bjerre viser over 10 maskinsæt frem i deres rette element på mandag.

Der er lagt op til den helt store høstdemonstration i Vestjylland, når Anker Bjerre på mandag fra klokken 14 til 20 inviterer områdets landmænd og maskinstationer i marken, hvor man blandt andet har premiere på den helt nye New Holland CR 10.90 Revelation med 41 fod skærebord.

- Faktisk er det første gang, at maskinen vises officielt frem i Danmark, da maskinen først har premiere på Agritechnica 2017 til november, fortæller Søren Romby, sælger hos den vestjyske New Holland-forhandler, Anker Bjerre.

Den nye CR 10.90 er det nye flagskib fra New Holland, som nu yder op til 700 hestekræfter under snitning af halm og aflæsning af korn.

Store og små mejetærskere

Anker Bjerre viser en bred vifte af producentens mejetærskere frem på høstdagen, ligefra den lille fire rysteres New Holland TC 4.90 med 13 fod skærebord til den seks rysteres New Holland 8.90 med 30 fod skærebord og firehjulstræk. Desuden vises der endnu en rotormaskine frem, udover New Holland CR 10.90, i form af New Holland CR 9.90 med 35 fods skærebord og firehjulstræk, som Anker Bjerre har kørt demonstrationer med hele høsten igennem.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Også grønt grej

Foruden de gule høstmaskiner som suppleres op af gule New Holland-pressere, så viser Anker Bjerre også et udsnit af jordbearbejdsningsudstyret fra Amazone.

- Vi viser både disc- og tandharver fra tyske Amazone samt en seks meter disc såmaskine. Desuden har vi også en trailersprøjte med på høstdagen, og alle maskiner vil naturligvis blive efterspændt blå New Holland-traktorer, så der vil være rig mulighed for dæksparkeri hele eftermiddagen og aftenen, fortæller Søren Romby, som ser frem til at byde folk velkommen til høstdagen.

Han fortæller desuden, at Anker Bjerre er vært med forfriskninger dagen igennem og det hele foregår på Dyremosevej 4, 7500 Holstebro, og der vil både være skilte og flag, som viser vejen.