Stenderup A/S har indgået et samarbejde med PH Maskinsalg & Service.

Stenderup A/S har indgået et samarbejde med PH Maskinsalg & Service omkring salg og service af Gehl minilæssere, skriver Stenderup i en pressemeddelelse.

PH Maskinsalg & Service A/S er ejet af brdr. David og Christian Witt og er beliggende i Fredensborg, og med salg af Hyundai og Eurocomach minigravere og gravemaskiner m.m.

Adm . Direktør David Witt er glad for det nye samarbejde med Stenderup:

- Vores målgruppe er i dag anlægsgartnere, entreprenører og industrien. Vi føler at Gehl minilæssere er en naturlig udvidelse af vores sortiment, som i dag primært består af Hyundai og Eurocomach.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hos Stenderup A/S er de også rigtig glade for at udvide forhandlernetværket, hvor Adm. Direktør Troels Stausholm Jensen:

- Vi er utroligt glade for at byde PH Maskinsalg & Service velkommen i Gehl-familien. Vi er sikre på at deres store produkt- og markedskendskab vil medføre succes i salg af Gehl minilæssere. Salgschef Henrik Lund fra Stenderup A/S supplerer:

- Særligt Gehl AL340, AL440 og AL540 passer perfekt til anlægsbranchen, da maskinen kan transporteres på en maskintrailer og kan løfte en palle sten, samtidig med at maskinen også har en god løftehøjde.

Salget er allerede i gang hvor der blandt andet er solgt bestsellermodellen Gehl AL440, AL540 og AL750 til slutkunder i det nordsjællandske.